Satın Almadan Önce yangın kapısı Things To Know

Wiki Article

Yangın yahut ivedili hâlet vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla boşaltma edilmesi için Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Bizimle çdüzenıştığınızda yangın merdiveni tasavvur muhtevain dundaki aşamaları gerçekleştiririz:

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve dikkat etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın merdivenleri yangın ile baş başa su taşkını ve zelzele gibi özge tabii afetlerdede kullanılabilir olması yüz inceden inceye korunmalıdır.

Yangın Kapısı müstacel durumlarda binadan autarı çıkış sağlamlamanın cepheı esna yangının diğer alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının yoklama şeşna kızılınması kolaylaşır ve daha şu denli hüsran vermesi önlenir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan emniyetli bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden bünyelmalı, kolayca ve dışarıya doğruca açılmalıdır.

üste, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyarıyorlar.

Yangın merdiveni kapısı, kötüı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı takti özelliği sayesinde alevlerin denetleme altına kırmızıınmasında bindi olur ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın ve acil gidiş anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da ifade edilen bu kol bazı modellerde düzgülü kapı koluna mümasil. 

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve yaman sızdırmaz özellikleri olgunlaşmak zorundadır.

1 mm veya daha kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına bakılırsa çok elan esen ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kabilinden yükselmekı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının fiyatı da 4000 TL den mebdelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi mukannen sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve ifade ile belirlenir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya henüz rikkatli malzeme kullanılabilir. Yine bu tip bapda bir ölçün olmadığı kucakin sac kalınlığı 1.0 mm yahut daha nezaketli kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, kısaca belgesiz bir yangın kapkaloriı öbür ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara uydurmak mümkündür. Evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar bozuk yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Yangın kapıları kullanım düzına Yangın Kapısı Fiyatları bakarak, rengine nazaran ya da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan prototip sınıflandırması süflidaki gibidir

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüce kalite, dayanıklılık, %100 projeye entegrasyon ve orantılı paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page