Yangın Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Evgin çıkış bapları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması yerinde insanoğluın binadan hızlı ve güvenli bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir kapıdır.

Malzeme: Yangın kapılarında çoklukla çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz pekliklidir.

Tüm yangın kasası ve kanatları erdemli lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında konstrüksiyonlabilecek sıva onarımı ve boya meseleleri yüz kapılar hüsran görmez.

şüphesiz yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının nasıl açılması icap ettiğini bilmektedirler fakat bunu yangın çabucak herhangi bir mütehassıslık vadiı olmayan birinin denemesi problem yaratacaktır.

Dışarı dosdoğru açılmasındaki umumi ammaç elbet insanoğluın canlarını kurtarma telaşıdır. Yangın anında dumandan ve alevlerden birçokan kişilerin kendilerini birey havliyle yangın bapsından autarı atarak duru çevre derç gayretleri, dışarı düz oluşturulan evgin çıkış bapları ile kolayca ve olası olmaktadır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ehven yangın çıkış bapsı olarak Yangın kapısı istanbul yeğleme edilebilir.

Olası bir felaketle içinlaşıldığında strüktürda bulunan insanların dışarıya hızlı ve emin bir şekilde çıkabilmesi yürekin rastgele bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Not: Haberde adı güzeşte şirket adları ve yangın bapsı fiyatları, referans olarak yazgılmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi derunin yaşamsal öneme sahiptir. Tetkikat yangın saksıladıktan yalnızca 3 dakika içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk muhtevaindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden bünyelmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 an olmalıdır.

Turfa kuruluşlarda bina hariçlarına çelik yahut yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni örgülarda (meslek, hileışbilgiş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya bitişik şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These doors, also known as emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It saf been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

Yangın Bapsı, müstacel durumlarda mimaridan emniyetli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayan, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve sima hayatını yapı taşı düz, dokumaların en önemli unsurlarından biridir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu pozisyon sirkat vakalarının önlenmesini sağlar.

Report this wiki page