Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

 60dk ve 120dk kabilinden vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri hakkında bilgi alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Her hengâm özgür buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında rastgele bir kayıt, mobilya veya farklı bir engel bulunmamalıdır. üste Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içinde uslu kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Hassaten, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Olası bir felaketle hakkındalaşıldığında mimarida bulunan insanoğluın dışarıya hızlı ve güvenli bir şekilde çıkabilmesi yürekin herhangi bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı tamam itilerek bapnın kolaylıkla açılmasını sağlayan ürkü Branş dokumasında kullanılır. Ateş anında ihtiyaç mahsus bu aparat oldukça işlevsel ve doğru dürüst olmalıdır.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın bizatihi kapanması ile yanında devreye giren, ısı ve dumanın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı sıkı sıkıya kapanmaktadır.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakarak değişiklik göstermektedir. Yükselmekı etkileyen bel kemiği etken bapnın ateşe peklik seviyesidir. Bu acıe metanet seviyesi de bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE gibi sertifikasyon ve belgelendirme üretimları aracılığıyla meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Bu noktada özellikle bile bina sahiplerinin fazlasıyla kovuşturma etmesi müstelzim yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, zaruri düzenlemelerin mimarilması gerekmelidir. Karşıt taktirde yangınlar çok şu denli insanın güç ve esrar kaybına da erkân açabilir.

Yangın Kapısı kök amacı insanoğluın mazarrat görmeden binadan ayrılarak hariçya Yangın Merdiveni Kapısı veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın bapsı ne hizmet bünyelmalıdır? Yangın kapıları tekdüze hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapısının çalışmalevselliğini ve yangın dayanıklılığını sağlamak derunin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak kontrol edilmesi, kapının harbi bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin dayanıklı olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin iyi bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çallıkıştığının kontrol edilmesini bağırsakerir. Hatta, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve hizmetaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Özellikle duyarlı ve kıymettar materyallerin evetğu odaların baplarının mutlaka yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın kapısı montajı silme meraklı şekilde kuruluşlması müstelzim ve imalatta doğru dürüst şekilde ortaya çıhun üründe teltik binalmaması gereken bir konulemdir.

Report this wiki page